Weergaloos solide.....
                              ...Onbezorgd genieten

Lima Care

Algemeen

Zowel de Lima 1000 als de Lima 2000 zijn leverbaar in dit unieke Care-bed. Het gehele bed wordt gekenmerkt door stabiliteit, waardoor het zelfvertrouwen van de gebruiker verbetert.

 

Look: Deze Lima Care modellen kennen ieders op zich een warme uitstraling. Standaard kan er gekozen worden uit drie verschillende kleuren hout: Beach, Country Oak en Choco. Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Om de look compleet te maken zijn ook de drie typen nachtkastjes en de bijpassende kledingkast in deze kleuren leverbaar.

 

Frame: Het stalen frame is optioneel ook verkrijgbaar met kunststof schotels om nog meer druk te verdelen. De Lima 2000 XL is een speciale uitvoering voor zwaardere personen.

 

Onrusthekken: De Lima Care kan worden uitgerust met doorlopende onrusthekken die te ontgrendelen zijn in het hoofd- en voetbord van het bed. Optioneel zijn de deelbare onrusthekken. Deze luxe variant is zeer stabiel en heeft naast de hoge stand ook een tussenstand. Deze wordt veel gebruikt als oriƫntatie voor de gebruiker of als opsta-hulp bij het uit bed gaan. In de hoogste stand fungeert dit bedhek als onrusthek. Het gedeelde onrusthek is in twee maatvoeringen verkrijgbaar: een gelijke verdeling over het bed en een derde/twee derde verdeling.

 

 

Opties: De Lima Care kunnen voorzien worden van alle opties. Zie hiervoor opties.

 

Wilt u het bed in een andere kleur? vraag naar de mogenlijkheden

Bijpassende nacht- en kledingkasten? Ga naar opties

Piemont mokka

Country oak

Beuk