Modern slapen.....
                              ...Ouderwets ontwaken

Lima Home

Algemeen

Zowel de Lima 1000 als de Lima 2000 zijn leverbaar in deze sfeervolle Home collectie.

 

Uitgerust wakker worden in onze levensloopbestendige Home modellen. Terwijl de buitenzijde eruitziet als een boxspring is de binnenzijde geheel voorbereid op eventuele (toekomstige) zorg.

 

Look: De keuze voor de hoogwaardige projectstoffen blijft een persoonlijke kwestie. Vandaar ons zeer gevarieerd aanbod. De stoffen zijn van eersteklas kwaliteit met nagenoeg dezelfde eigenschappen; ze behouden de kleurechtheid, zijn afneembaar en scheurvast, en brandvertragend volgens de Crib 5-normering. Een gestoffeerd hoofdbord tezamen met de hockers maakt de look compleet. In een tweepersoons is het hoofdbord standaard verkrijgbaar in 200 x 110 x 14 cm (br x h x d), maar afmetingen naar wens behoren zeker tot de mogelijkheid. De hockers zijn standaard 40 x 40 x 60 cm.

 

Binnenzijde: Beide modellen in deze Home collectie zijn zowel in een- als tweepersoons variant leverbaar. Bij deze laatste liggen de matrassen strak tegen elkaar. De hoogteverstelling loopt synchroon waardoor er geen beklemmingsgevaar mogelijk is. De rug- en voetgedeeltes zijn individueel instelbaar. Daarnaast kunnen de bedden eenvoudig uit elkaar worden gereden waardoor het bed met een rechte rug kan worden opgemaakt.

 

Toekomst: Indien gewenst kan het Home bed opnieuw gestoffeerd worden; als het bed verhuist naar een andere bewoner of als de slaapkamer van sfeer verandert. Het is ook mogelijk het bed om te bouwen naar de Care varianten.

 

Opties: De Lima Home kunnen voorzien worden van alle opties. Zie hiervoor opties.

 

 

Voor de verschillende projectstoffen verwijzen wij graag naar onze dealers.